Share

”Veste uriasă pentru pensionari! Nu și pentru ministrul Muncii, Raluca Turcan! Neprofesionalism, ipocrizie și lipsă de empatie. Acestea sunt atributele ce caracterizează activitatea ministrului care gestionează unul dintre cele mai importante ministere, cel al Muncii și Protecției Sociale.

Raluca Turcan a avut astăzi o reacție halucinantă, atunci când un jurnalist i-a adresat o întrebare simplă, directă, de bun simt: “Ce veți face acum, după ce Curtea Constituţională a stabilit că majorarea cu 40% a punctului de pensie este legală. Veți aplica decizia?”După o bâlbâială, răspunsul chinuit a fost: “Vreau să văd și să verific decizia CCR. Experiența parlamentară ne arată că deciziile CCR pot fi interpretate.”Nu, doamna ministru, fost vicepremier, fost parlamentar, fost consilier, etc!Nu, deciziile CCR nu sunt interpretabile’Să susții acest lucru este o dovadă de neprofesionalism.Așa cum este o dovadă de ipocrizie să clamezi, așa cum faceți dvs, pe contul de Facebook ca “Sinceritatea şi solidaritatea sunt cele două calităţi umane pe care le consider cele mai importante”.Așa cum o dovadă de lipsă totală de empatie este să afirmi că îți pasă, că vrei să fie respectate principiile de contributivitate și echitate, dar nu acum, în acest moment, pentru că efortul bugetar este prea mare. Sau Ministerul Muncii, Guvernul au obiective mai importante de atins, pentru care sunt utilizate fondurile publice?

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Care sunt acestea, dacă reducerea inegalitățile sociale nu e o prioritate? Care sunt, de fapt, prioritățile dvs?”, a întrebat Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ