Share

“Sunt oameni tineri, dinamici, activi. Am lângă mine jurişti, economişti, cadre medicale, profesori. Acoperă, practic, întreaga activitate socio-profesională necesară în Consiliul General, pentru a putea dezbate cu mult bun simţ şi profesionalism toate proiectele vitale pentru Capitală. Acum câteva zile v-am prezentat personalităţile care deschid lista noastră de Consiliu General. Au apărut tot felul de discuţii, unele pozitive, altele mai puţin pozitive. Important este că alături de noi sunt profesionişti, nu contează vârsta lor. Dacă începem să caracterizăm o persoană prin prisma cifrei din buletin, cred că este o mare greşeală. Am lângă mine foarte mulţi tineri şi persoane de vârstă medie şi – de ce nu? – şi persoane care au ajuns la seniorat, dar cu multă demnitate. Este important să avem lângă noi personalităţi care au realizat ceva în această viaţă”, a precizat primarul general, Gabriela Firea.

Citeste si   Jud. Mehedinți are nevoie de o nouă conducere pentru a implementa proiecte de dezvoltare! Orban: "Este momentul ca și Mehedințiul să aibă o șansă, această șansă trebuie oferită de PNL"

Gabriela Firea şi-a exprimat încrederea că, împreună cu echipa, va finaliza Spitalul metropolitan şi va începe multe lucrări de infrastructură.

“Cei care se află lângă mine se află pe locuri eligibile pe lista de Consiliu General. Unii dintre ei sunt deja colegi în Consiliul General actual şi vom lucra împreună şi după 27 septembrie. Sunt oameni care îi iubesc pe bucureşteni, îi respectă şi în toţi aceşti patru ani au votat toate proiectele benefice pentru Capitală. Fără sprijinul lor nu aş fi putut, împreună cu echipa mea executivă, să finalizez, spre exemplu, Podul Ciurel, Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajul Sudului, supralărgirea Fabrica de Glucoză, precum şi alte obiective importante, inclusiv din zona sănătăţii”, a completat edilul general.

Citeste si   Ministrul Sănătății, în vizită la Spitalul Fundeni

Ea a adăugat că în administraţie şi în politică trebuie să fie implicate toate categoriile de persoane, indiferent de vârstă.

“Celorlalţi colegi pe care i-am prezentat zilele trecute nu li s-a putut reproşa decât, unora, vârsta, ceea ce este neplăcut, pentru că în politică şi administraţie trebuie să avem toate categoriile de persoane. În Consiliul General este ca şi în Parlament – Parlamentul European sau Parlamentul naţional. Acolo se dezbat practic cele mai importante proiecte pentru Capitală”, a spus Firea.

Citeste si   VIDEO Ce promit liberalii teleormăneni pentru "zona roșie": investiții, drumuri, racordare la gaze naturale

Luni, Gabriela Firea anunţa că pe lista propusă de PSD pentru CGMB figurează fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, oameni de sport precum Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieşiu.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ