Share

“Ministrul Cîțu a anuntat că a găsit (inventat) nu stiu ce nereguli la Primaria Capitalei. De aproape un an se chinuie, saracul! Nu a găsit nimic! S-au forțat 10 luni să găsească ceva, orice, și nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ. Si au plecat asa cum au venit.

Cei doi inspectori s-au intors intr-o zi in Primarie si au spus ca, daca nu scriu ceva, orice, in raport, vor fi dati afara de sefii lor. Mai au putini ani pana la pensie si nu-si permit sa ramana pe drumuri.

Citeste si   Ministrul Nelu Tătaru verifică astăzi situația din spitalele și DSP din județele Cluj, Mureș, Sibiu și Brașov

Au scris ceva, doar sa fie pe hartie, absolut nimic ilegal sau incorect. Povesti! Ceva legat de inventarul patrimoniului (mare parte administrat de sectoare) si despre cum au fost distribuiti banii pentru termoficare. Existând investitii care decurg din proceduri de achizitii legale si un cont escrow, si aici lucrurile sunt mai mult decat curate și clare.

Citeste si   LOCKDOWN după aproape 5.000 de cazuri noi de covid? Orban: ”Măsurile vizează obiectivul de a reduce interacţiunile şi răspândirea virusului”

Deci, un control politic, menit sa arunce o umbra asupra mea si a colegilor mei. Nu vor reusi!

Plangerile pentru abuz in serviciu pe numele domnului Cațu, a sefei inspectorilor, doamna Secoșan Valerica – cea care îi obliga în numele lui Câțu sa inventeze ceva, si a inspectorilor care au născocit la ordin niste pagini de beletristica SF financiara sunt pregatite.

Citeste si   Câte măști folosește premierul Ludovic Orban în fiecare zi și de unde și le cumpără

Nu ne putem lăsa călcați in picioare de cei care jefuiesc zilnic Bugetul National, doar pentru ca ei sunt vremelnic la putere! Azi sunt, maine nu mai sunt!”, scrie Firea pe Facebook.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ