Share

 

„Nu ma bat cu nimeni in sondaje. Si Domnul Dragnea se lauda cu procente uriase in sondaje cu 3 luni inainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Asa si acum. Se lauda cu ce nu exista in realitate.

Si la alegerile anterioare, PNL scotea pe piata sondaje false. Candidatul de atunci, Catalin Predoiu, a aratat presei un sondaj in care se pretindea ca are 28%. La vot a luat doar 11%. Asa ca, cel mai corect sondaj se realizeaza in ziua votului. Am convingerea ca bucurestenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace”, se arată în declarația Gabrielei Firea, transmisă, joi, presei de Primăria Generală, după publicarea sondajului INSCOP referitor la opțiunile de vot la alegerile locale în Capitală.

Citeste si   Protestatarii bulgari au instalat noi baricade în trei intersecții importante din Sofia. Intersecții blocate și în oraşele Varna şi Plovdiv

Actualul primar general dă vina pe nerealizările din mandatul său pe liberalii din Consiliul General care nu au votat la timp proiectele bune propuse.

„PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitala, prin majoritatea din Consiliul General. Investitii pe care eu le-am deblocat si finalizat”, a mai declarat Gabriela Firea.

Citeste si   PSD nu mai face alianțe. Gabriela Firea a anunțat candidații pentru București: Surpriză la Sectorul 2

Potrivit unui sondaj INSCOP , comandat de PNL și publicat joi, 2 iulie, Nicușor Dan conduce în preferințele de vot ale bucureștenilor, pentru Primăria Generală. Gabriela Firea este devansată de contracandidatul său Nicușor Dan cu aproape 9 la sută. Dan ar fi preferat pentru Primăria Generală de 54,5% dintre bucureșteni, mai arată sondajul.

Nicușor Dan ar fi votat de 54,5% dintre bucureștenii care au spus că vor veni la vot în toamna acestui an, iar Gabriela Firea ar fi votată doar de 45,6%, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP în București, în perioada 20-26 iunie, la comanda PNL. Peste 56% dintre bucureșteni nu sunt mulțumiți de ce a făcut social-democrata Gabriela Firea până acum în mandatul său, în timp ce 40% susțin că „lucrurile merg în direcția corectă în București”, mai arată același sondaj.

Citeste si   Veronica Mitran, candidatul care se luptă pentru "eliberarea" Alexandriei: "Destul, domnilor! Ați furat suficient!"

Gabriela Firea PIERDE teren în Capitală. Nicușor Dan, PREFERAT pentru Primăria Generală de 54,5% dintre bucureșteni – sondaj INSCOP


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ