Share

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara că PSD nu renunţă la proiectul Liviu Dragnea premier, ea precizând că acest lucru s-ar putea întâmpla în 2017.

”Am sperat până în ultima clipă şi încă mai sperăm – cred că nu este totul pierdut pentru perioada următoare dacă suntem sănătoşi şi liberi – că persoana cea mai îndreptăţită care trebuie să fie prim-ministru va fi prim-ministru în România, şi anume preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu e vorba că afirmăm noi, cei de la PSD, cei care ştim ce a făcut Dragnea în fiecare zi, cât de mult s-a implicat în campanie şi a muncit (…)Persoana cea mai îndreptăţită este în continuare Liviu Dragnea. Are toată credibilitatea necesară, are şi popularitatea, are votul românilor şi este cel care a realizat programul de guvernare pe care îl vom aplica în perioada următoare”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Citeste si   Nicușor Dan, despre prima ședință a Consiliului General al Capitalei. Când vor fi aleși cei doi viceprimari

“Faptul că din cauza unei condamnări nedrepte şi a unei legi neconstituţionale domnul Dragnea nu a putut să se propună la consultări pe domnia sa cum era legitim şi a trebuit să formuleze o altă propunere, date fiind explicaţiile şi luările de poziţie publice ale preşedintelui României, ne pune într-o situaţie în care să fim trişti, dar să nu dezamăgim”, a adăugat ea.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Ea a precizat că ”suntem acum într-o etapă” în care propunerea preşedintelui PSD este Sevil Shhaideh, ”un profesionist desăvârşit”, dar că PSD nu renunţă la proiectul Liviu Dragnea premier.

”Îmi doresc ca în 2017 să fie premier”, a subliniat primarul general al Capitalei.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ