Share

”Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi gata în aceasta toamnă. Progresele se vad cu ochiul liber. Nu ne oprim, indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC, politizate brutal.

Oamenii noștri sunt pe teren și lucrează din zori până noaptea. Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni.

Citeste si   Aurescu: Provocările actuale reprezintă un test al solidarității și al capacității statelor membre OCEMN de cooperare și coordonare pe palier regional

Astfel, a fost finalizată o altă etapă importantă: structura și umplutura la rampa 1, dinspre Pipera.

S-au asfaltat și primii 200 de metri, de la intersecția cu Bd. Lacul Tei și până la rampă.

Au fost finalizate cele 36 de coloane aferente infrastructurii pasajului și a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Lista completă de candidați la alegeri locale 2020. Top localități cu cei mai mulți candidați la primărie

Astfel, în următoarele zile va fi posibilă eliberarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni.

De asemenea, se lucrează la infrastructura și suprastructura acestora celor două pile.

Radierele pentru culeea 1, pila 1 și pila 2 au fost deja executate. Suprastructura culeei 1 și pila 1 sunt finalizate. În paralel, se lucrează la radierul de la culeea 2, la suprastructura pilei 2 cât și la rampa 2.

Citeste si   Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi continua reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6

Continuă și lucrările de la nivelul solului. Se asfaltează partea carosabilă, trotuarele, se montează stâlpii pentru iluminatul stradal”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ