Share

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara că de 1 decembrie va merge la parada naţională şi va sta în public, printre bucureşteni, nefiind invitată la tribuna oficială şi nici la recepţia de la Cotroceni.

”Mă voi duce la Arcul de Triumf, cu ceilalţi bucureşteni şi turişti, şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună”, a spus ea la un post de televiziune. Gabriela Firea a afirmat că a fost uimită că nu a fost invitată nici la parada naţională, nici la recepţia de la Cotroceni.

Citeste si   Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost infectat cu noul coronavirus

Primarul a precizat că la ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara că nu crede că vreun social-democrat va răspunde invitaţiei de 1 decembrie. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor penale pe care le au cei trei.

Citeste si   Ludovic Orban va participa la reuniunea Consiliului OCDE. Programul vizitei premierului în Franța

Sursa: mediafax


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ