Share

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la Gala Dezvoltării Durabile, eveniment în care vom premia 7 campioni ai dezvoltării durabile. Gala are loc miercuri, 25 noiembrie, de la ora 12:00 și este transmisă online în direct pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

Evenimentul, organizat de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna, reprezintă lansarea unui „ciclu competițional” de 7 ani, în care vor fi identificați și premiați performerii următoarelor domenii ale dezvoltării durabile:

  1. educație,
  2. sănătate,
  3. schimbări climatice,
  4. echitate,
  5. digitalizare,
  6. apă,
  7. consum și producție.

Cele 7 organizații ce vor premiate la Gala Dezvoltării Durabile au performat, în ultimul deceniu, în domeniile lor și reprezintă modele de bune practici pentru cei ce își propun să devină, pe viitor, noii campioni ai dezvoltării durabile.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

Aceste domenii reprezintă o clasificare alternativă a acțiunilor celor 17 Obiective ale Dezvoltării Durabile (ce formează coloana vertebrală a Strategiei pentru dezvoltarea durabilă a României – Agenda 2030).

Prin simplificarea informației și introducerea unor subiecte mai familiare publicului, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă inițiază un amplu demers de a atrage în conversația publică pe tema dezvoltării durabile segmente cât mai mari din populație.

Citeste si   TUIASI va avea un sistem HIBRID și în semestrul al II-lea, iar în CAMPUS vor fi cazați aproximativ 4.400 de STUDENȚI

Dezvoltarea poate fi durabilă doar dacă există un autentic „parteneriat” la toate nivelurile din societate, iar acest lucru poate fi realizat doar prin înțelegerea conceptelor și asumarea lor de cât mai mulți dintre cetățeni.

Mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să găsiți în evenimentul dedicat Galei.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ