Share

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi lansează invitația de participare la Gala Mediului de Afaceri tuturor companiilor ieşene care s-au clasat în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2019.

Gala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor de top şi este organizată în data de 24.10.2019, cu începere de la ora 19.00, la Pleiada Boutique Hotel.

Citeste si   VIDEO Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe

Gala Mediului de Afaceri, ocazie de premiere a celor mai importante firme din Iaşi

Evenimentul de afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a „Catalogului de Top”, precum şi „Dineul Laureaţilor”.

„Clasamentul de Top”, cel mai important şi cuprinzător clasament de bussines, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor.

Citeste si   MS a finalizat distribuirea a 70.000 doze de vaccin gripal pentru imunizarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni şi 3 ani

De asemenea, cei interesați vor avea posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia firmelor ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ