Gala Mediului de Afaceri,  eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile ieşene care au reuşit performanţa de a se clasa în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2019 şi adresează invitaţia de a participa la Gala Mediului de Afaceri, dedicată cuvenitei recunoaşteri publice a acestei performanţe de excepţie.
Gala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top şi este organizată în data de 24.10.2019, cu începere de la ora 19.00, la Pleiada Boutique Hotel.

Evenimentul de afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a Catalogului de Top, precum şi Dineul Laureaţilor.

Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor.

Cei interesați vor avea posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia firmelor ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime, accesând varianta on-line.

Catalogul Anual, care va cuprinde clasamentul firmelor, va fi tipărit în ediție bilingvă (română și engleză), format A4 şi va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegaţii de afaceri străine, firme româneşti, autorităţi publice centrale şi locale, secţiile comerciale ale ambasadelor. Catalogul constituie o excelentă oportunitate de promovare a companiilor inclusiv prin inserturile publicitare.

Talonul de confirmare va oferi antreprenorilor posibilităţi multiple: participare la Gala Mediului de Afaceri, asociere de imagine şi promovare în cadrul evenimentului, precum şi publicitate în cuprinsul catalogului.

LĂSAȚI UN MESAJ