Share

Cosmin Necula: Împreună cu dl. Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, am semnat astăzi protocolul de colaborare care va sta la baza tuturor parteneriatelor și programelor de tineret derulate în Bacău.

Elementele concrete stabilite prin acest protocol constau, pe de o parte, în armonizarea politicilor de tineret ale Municipiului Bacău cu cele ale Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bacău și, pe de altă parte, cu politicile Ministerului Tineretului și Sportului.

Protocolul de colaborare oferă cadrul instituţional necesar pentru dezvoltarea și derularea de programe și proiecte comune între Ministerul Tineretului și Sportului din România și Municipiul Bacău, pe toate domeniile în care sunt implicați tinerii și adolescenții din România.

Sunt incluse și parteneriatele cu diverse federații sportive pe diferite programe derulate în acest an. În plus, în Bacău va avea loc Gala Tineretului din România în acest an, iar în paralel colaborăm pentru dezvoltarea Centrului de Tineret din Bacău.

Un alt element de concretizare a acestui protocol cadru îl va constitui parteneriatul cu Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, cu privire la Baza de Kinetoterapie pe care o vom avea în municipiul Bacău.

Acest parteneriat va include și Universitatea «Vasile Alecsandri» prin catedra de kinetoterapie.

Citeste si   Bacău: Autoturism lovit de tren la Răcăciuni; o persoană a fost rănită

 


CITEȘTE ȘI …

Cosmin NECULA, un primar reprezentativ pentru Regiunea Moldovei


Municipiul Bacău are un partener de încredere în noua echipă de la Ministerul Tineretului și Sportului, în dl. ministru Marius Dunca și dna. secretar de stat Gabriela-Maria Podașcă

Protocolul a fost semnat în cadrul conferinței de presă organizată de către UNICEF România, reprezentată prin dna. ambasador Sandie Blanchet, Ministerul Tineretului și Sportului din Republica Moldova, reprezentat prin dl. ministru Victor Zubcu, Ministerul Tineretului și Sportului din România și Municipiul Bacău, pe tema schimbului de experiență și bune practici din cele două țări, în dezvoltarea serviciilor integrate pentru adolescenți și tineri la nivel local.

Citeste si   GCS: Cele mai multe cazuri de coronavirus sunt, până în prezent, în Bucureşti - 15.886 şi Suceava - 6.336

Momentul a fost unul istoric, pe 27 martie 1918 fiind votată Unirea Basarabiei cu România de către Sfatul Țării (Parlamentul Republicii Democratice Moldovenești).


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ