Share

„Gala Voluntarului Ieșean“ este o competiție locală pentru mișcarea de voluntariat din Iași

Această competiție își propune să ofere o binemeritată recunoaștere publică a persoanelor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitatea din care fac parte.

Misiunea acestui proiect este de a facilita dialogul și acțiunile comune a tuturor factorilor interesați de mișcarea de voluntariat în vederea dezvoltării sustenabile a voluntariatului în județul Iași.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Evenimentul are loc pe data de 5 decembrie,  la Casa de Cultură a Studenților Iași, începând cu ora 19:00.

Nominalizările se vor face în cadrul celor patru categorii: voluntarul anului, proiectul de voluntariat al anului, coordonatorul de voluntariat al anului și organizația anului. De asemenea, pentru a doua categorie menționată se poate opta pentru unul dintre domeniile: social, sănătate, cultură, sport, educație, tineret, activism civic și mediu.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ