Share

Un tânăr de 24 de ani, din Galaţi, este suspectat că ar fi determinat o tânără în vârstă de 25 ani să practice prostituția în diferite țări europene precum Austria, Elveția, Germania. Din banii obţinuţi, el ar fi cumpărat mai multe autoturisme, atât pe numele său, cât și pe cele ale rudelor, a fost reţinut şi pus ulterior sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii au făcut luni o percheziție la domiciliul tânărului de 24 ani, din municipiul Galați, bănuit de proxenetism și spălarea banilor, ocazie cu care au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile, un laptop, precum și un autoturism de lux, potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi.

Citeste si   Volei masculin: Dinamo a câştigat derby-ul cu Steaua, în Divizia A1

Din ceretări reiese că tânărul ar fi determinat, în perioada 2015-2016, o fată de 25 ani să practice prostituția în diferite țări europene precum Austria, Elveția, Germania, sumele de bani obținute în acest mod, fiind însușite de acesta.

În aceeași perioadă, el ar fi achiziționat din acești bani mai multe autoturisme, atât pe numele său, cât și pe cele ale membrilor familiei sale. În baza unui mandat de aducere, tânărul a fost condus la sediul poliției, fiind reținut pentru 24 de ore.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

În fața organelor judiciare, el și-a recunoscut faptele, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați dispunând față de el măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ