Share

Şase cetăţeni români au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism, în nord-estul Austriei, informează site-ul Salzburg24.at şi publicaţia Kleine Zeitung.

Accidentul a avut loc joi dimineaţă pe Autostrada A4 din Austria, în zona localităţii Parndorf, în apropierea frontierei cu Ungaria.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Un autoturism condus de un cetăţean croat în vârstă de 33 de ani a încercat să depăşească un microbuz cu remorcă în care erau şase cetăţeni români. Pe un carosabil alunecos, cele două vehicule s-au ciocnit, iar, din cauza impactului, doi pasageri ai microbuzului au fost aruncaţi în afara maşinii.

Doi pasageri ai microbuzului, o femeie de 38 de ani şi un bărbat de aceeaşi vârstă, au suferit răni grave. Celelalte cinci persoane, inclusiv cei doi şoferi, au răni de gravitate medie şi uşoară.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

Autorităţile austriece au intervenit rapid, iar victimele au fost transferate cu elicoptere la spitale din regiunea austriacă Burgenland.

Din cauza accidentului, un segment al Autostrăzii A4 a fost închis câteva ore pe un singur sens, formându-se coloane pe mai mult de zece kilometri.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ