Share

În această perioadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Urbanism continuă campania de dezafectare a garajelor amplasate ilegal pe domeniul public. Ieri, oamenii legii, împreună cu lucrători din cadrul SC Servicii Publice SA, au acţionat pe strada Decebal pentru dezafectarea a 15 garaje.

De altfel, nu este prima acţiune de acest gen, în urmă cinci ani alte 30 de garaje metalice de pe aceeaşi stradă fiind demolate.

Citeste si   În șapte UNITĂȚI administrativ teritoriale au fost CONSTITUITE consiliile locale și PRIMARII au depus JURĂMÂNTUL

Reprezentanţii Poliţiei Locale susţin că această campanie va continua, vizat fiind un număr mult mai mare de construcţii ilegale. „Aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în atenţia noastră fiind peste 650 de garaje situate pe raza municipiului Iaşi”, spun oficialii Poliţiei Locale Iaşi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ