Share

Primarul Mihai Chirica a anunțat într-o conferință de presă că municipalitatea continuă programul de dezafectare a garajelor construite ilegal.

In ultima perioadă au fost demolate 120 de garaje, pe locurile rămase libere fiind sau urmând să fie amenajate locuri de parcare.

Astfel, pe strada Carpați au fost dezafectate 17 garaje, pe strada Conductelor – 5 garaje, pe strada Sf. Lazăr – 4 garaje, pe strada Decebal – 15 garaje, pe strada Orientului – 17 garaje, pe trecătoarea Sf. Andrei – 2 garaje, pe strada Victor Babeș – 7 garaje, pe strada Theodor Văscăuțeanu – 11 garaje, pe strada Titu Maiorescu – 2 garaje, pe strada Zugravi – 5 garaje, pe strada Ciurchi – 7 garaje, pe strada Ciric – 5 garaje, pe strada Parcului – 3 garaje, pe strada Nicolae Bălcescu – 10 garaje, pe strada Dimineții – 2 garaje, pe strada Nicolina – 5 garaje și pe strada Argeș – 3 garaje.

De asemenea, în perioada imediat următoare în jur de 25 de tonete abandonate sau deținute de firme în faliment vor fi îndepărtate de pe domeniul public.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ