Share

Producătorul de drojdie Pakmaya donează suma de 100.000 de lei pentru dotarea cu măşti, combinezoane

Producătorul de drojdie Pakmaya donează suma de 100.000 de lei pentru dotarea cu măşti, combinezoane şi teste rapide a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis vineri AGERPRES.

Producătorul de drojdie a semnat un contract de sponsorizare cu Asociaţia Casa Share, din Iaşi, în valoare de 100.000 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru a cumpăra materialele sanitare

„Fabrica de drojdie Rompak Paşcani se alătură demersului public de susţinere a cadrelor medicale şi de dotare a spitalelor din România cu materiale absolut necesare în lupta cu noul coronavirus. Compania a donat suma de 100.000 de lei pentru achiziţionarea de măşti, combinezoane şi teste rapide, care vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi. Producătorul de drojdie a semnat un contract de sponsorizare cu Asociaţia Casa Share, din Iaşi, în valoare de 100.000 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru a cumpăra materialele sanitare atât de necesare pentru ca personalul medical să poată lupta eficient contra noului coronavirus”, notează sursa citată.

Citeste si   4.207 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În acelaşi context al pandemiei de COVOD-19, oficialii companiei precizează că fabrica Pakmaya din Paşcani funcţionează la capacitate maximă în această perioadă, fiind luate toate măsurile necesare pentru ca sănătatea celor 200 de angajaţi să fie protejată

„În vederea operării în bune condiţii, a evitării blocajelor activităţii economice şi a imposibilităţii livrării către unităţile de alimentaţie publică (hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate etc.), societatea noastră a implementat la nivelul unităţii de producţie măsurile necesare funcţionării în parametri normali, astfel încât să fie asigurată atât siguranţa şi sănătatea angajaţilor, cât şi a produselor fabricate, respectând cu stricteţe indicaţiile Ministerului Sănătăţii”, susţin reprezentanţii companiei.

Citeste si   Actorul VLADIMIR CIOBANU s-a stins din viață

Revenind la Pașcani în anul 1994, Rompak SRL, este cea mai nouă fabrică din grup și una dintre cele mai noi din Europa. Aceasta a fost construită pentru a produce sub licență Pakmaya și a devenit funcțională după un proces de investiții ce a durat 4 ani de la înființarea companiei. Rompak SRL a devenit în timp și unul dintre cei mai importanți producători de ingrediente profesionale pentru brutării, patiserii, cofetării și ingrediente destinate consumului casnic.

Citeste si   RESTRICȚII și DEVIERI de circulație rutieră în zona TUDOR VLADIMIRESCU

Astazi Rompak SRL Paşcani face parte din Pak Group Turcia, unul dintre liderii mondiali în producţia de drojdie și produce sub licenţă Pakmaya fiind singurul producător de drojdie de panificaţie din România.

sursa: Agerpres


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ