Share

Supărat că soţia sa vrea să divorţeze, acesta a lovit-o cu maşina şi apoi s-a sinucis. Cei doi aveau împreună o fetiţă, care va sta pentru o perioadă în grija rudelor. În acest caz, poliţiştii au demarat o anchetă.

“Ea venea de la serviciu si el a urmarit-o cu masina si a dat in ea si el a mers mai departe si s-a dus acolo intr-o teava de gaz”, a declarat o vecină, arată B1 TV.

Un bărbat în vârstă de de 42 de ani şi-a ieşit din fire în momentul în care soţia sa i-a spus că vrea să divorţeze. Orbit de furie, bărbatul şi-a aşteptat soţia să iasă de la serviciu, a intrat cu maşina pe trotuar, a lovit-o şi a fugit. Ulterior, la ieşirea din localitate, acesta a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un zid.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

În urma impactului, femeia a suferit fracturi la ambele picioare şi este internată la Spitalul din Cluj, unde se zbate între viaţa şi moarte.

Cei doi erau căsătoriţi de 15 ani şi aveau împreună o fată de 10 ani. S-au despărţit în urmă cu 3 luni, iar femeia şi-a luat fata şi s-a mutat în altă parte.

“Ei au fost despartiti, pentru ca l-a inselat pe el si n-a mai suportat, a vrut sa se sinucida. Era foarte trist in fiecare zi cand il vedeam, nu vorbea nimic si era foarte trist”, a mai declarat cineva care îi cunoștea pe cei doi. Cei care îl cunosc pe bărbat spun că acesta nu era violent şi nu s-ar fi aşteptat să fie în stare de un asemenea gest. Eu l-am stiut un om calm si un om bland si nu m-am asteptat la cee ace a facut el. Fetita aceea, Dumnezeu sa aiba grija de ea ca stiti cum e fetita aceea, ramane in doliu pana la urmă”, a declarat un vecin.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar fetiţa celor doi va rămâne în grija rudelor, cel puţin pentru o perioadă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ