Share

O  studentă de la Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” s-a aruncat de la mansarda unui bloc în urma unei despărțiri sentimentale

La nenorocire a intervenit un echipaj medical SAJ Iași care i-a acordat tinerei primele îngrijiri, iar mai apoi a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon.

Ulterior, starea ei s-a agravat, iar acum aceasta se află în comă de gradul 2-3, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

Citeste si   Mihai CHIRICA a dat verdictul: PSD este un partid de COMUNIȘTI!

„Am fost solicitați printr-un apel la 112 efectuat la ora 21.42 să intervenim în cartierul Bularga, pentru o victimă căzută de la etaj.

A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgență tip C2 cu medic, care la locul solicitării a găsit o tânără, în vârstă de 19 ani, ce prezenta sângerare la nivelul cavității bucale, fracturi dentare, fractura humerus drept, traumatism coloană cervicală, traumatism coloană toracală, traumatism cranian închis și ca observație, o fractură femur stâng”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași.

Acum ea se află în Clinica de Anestezie și Terapie Intensiva (ATI) unde este intubată și ventilată mecanic.
Tânăra a luat tratament pentru depresie, iar familia acesteia știa că trece printr-o perioadă dificilă.

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ