Share

În cursul zilei de ieri (26.10.n.r.) președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a anunțat că s-au finalizat procedurile de instalare la Consiliu Județean a administrației liberale pentru un nou mandat.

Tot ieri au fost aleși vicepreședinții Consiliului Județean Suceava. Aceștia sunt foștii consilieri personali ai președintelui Gheorghe Flutur, respectiv Cristi Crețu și Neculai Barbă.

Cele 6 comisii de specialitate a Consiliului Județean Suceava au ca și președinți din cadrul Partidului Național Liberal.

Așadar, la Buget-finanțe: Ioan Bădeliță

Agricultură: Gheorghe Niță 

Urbanism: Ioan Morar 

Tineret -sport- turism: Tudor Plăcintă 

Administrație publică: Vasile Tofan 

Citeste si   Campania „9 Zile de activism pentru prevenirea VIOLENȚEI și ABUZURILOR împotriva copiilor și tinerilor” organizată de DGASPC, continuă și în acest an

La învățământ și sănătate profesorul Radu Pentiuc.

„Am intrat în linie dreaptă în noul mandat”

„Vreau să le mulțumesc sucevenilor pentru votul din 27 septembrie. La o lună de zile după aceste alegeri am fost validați, am fost prezent și premierul Orban la depunerea jurământului meu ca președinte al Consiliului Județean Suceava, iar astăzi au fost aleși vicepreședinți Cristi Crețu și Nicolae Barbă cei care până astăzi au fost consilierii mei la Consiliu Județean Suceava. Sunt foarte bucuros că s-a testat majoritatea din Consiliu Județean.

19 voturi în favoarea liberalilor. Acesta este testul adevărat de solidaritate a majorității liberale.

Avem în față un mandat cu multe provocări, astăzi au fost alese și cele 6 comisii de specialitate a Consiliului Județean Suceava, toate au președinți din cadrul PNL”, a declarat Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a mai declarat că primul obiectiv principal este stabilirea stării de normalitate și totodată lupta cu pandemia Sars-Cov2, încercând să fie alături de suceveni.

Citeste si   (P) George ȘOLDAN, PSD Suceava: ”Îmi DORESC să fiu o VOCE a GENERAȚIEI mele”

De aceea în zilele care urmează va avea loc o ședință de Consiliu Județean pentru aprobarea de fonduri în această direcție.

„Îi asigur pe suceveni de toată deschiderea, de buna credință pentru a intra în normalitate județul Suceava. Îi asigur de deschidere în comunicare, îi asigur că voi fi așa cum am fost și până acum, un luptător pentru dezvoltarea acestui județ și asta nu o pot face singur, o pot și o voi face cu echipa liberală.

Am încredere și în primarii din județul Suceava, avem primari destoinici, abia aștept să fie instalați toți primarii din județ pentru că avem de gestionat această perioadă sensibilă și eu sunt convins că vom trece cu bine. Doamne ajută”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gherghe Flutur.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ