Share

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a convocat la sediul CJ Suceava o întâlnire de lucru cu constructorii drumului de pe axa Suceava-Iași, atât cei de pe tronsonul Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni-Dolhasca, cât și Suceava-Moara-Stroiești-Dărmănești.

La această întâlnire au fost de față și primarii din localitățile străbătute de acest drum, firma de consultanță și liderul de proiect.

Gheorghe Flutur s-a declarat nemulțumit deoarece unele firme de asociere în zona Liteni, dar și în zona Todirești, nu lucrează în ritmul corespunzător și nici nu acoperă șanțurile făcute pe marginea drumului, în unele zone șanțurile fiind deja pline cu apă și de aceea a cerut liderului asocierii să efectueze în permanență monitorizarea execuției lucrărilor cu luarea măsurilor de siguranță rutieră.

Citeste si   GCS: 4.761 de cazuri noi de COVID-19; teste efectuate în ultimele 24 de ore - 33.843

„Am solicitat ca firmele constructoare sa lucreze de așa manieră încât să reducă la maxim disconfortul creat populației”

„Le-am sugerat ca pe parcursul lucrării imediat ce se efectuează săpătura să se acționeze rapid pentru umplerea cu material concasat conform procedurilor.
Lucrurile trebuie concentrate pentru că sunt mulți localnici care aduc recolta din câmp, iar tot acum a scăzut vizibilitatea.
CJ Suceava este la zi cu plățile pentru lucrările efectuate. Am solicitat ca firmele constructoare sa lucreze de așa manieră încât să reducă la maxim disconfortul creat populației”

Gheorghe Flutur a cerut și primarilor să supravegheze lucrările și de fiecare dată când constată existența unor probleme să le semnaleze conducerii CJ Suceava cu atât mai mult cu cât lucrările vor începe și în intravilanul localităților.
Acesta este un proiect european în valoare de 47 de milioane de euro și o contribuție semnificativă a CJ Suceava, de circa 18 milioane de euro.

„Va fi cea mai importantă arteră care leagă Suceava de Iași și care va fi foarte utilă locuitorilor întregului județ.
Am propus întâlniri săptămânale de lucru pentru a accelera lucrările în această perioadă cât vremea mai permite.
Vom continua lucrările și la Panaci-Bilbor, mai e de aplicat stratul de uzură în Pasul Puzdra, mai sunt lucrări de modernizare în desfășurare, Siret-Mușenița, la Slatina, Hârtop, Vulturești, spre Rarău prin Izvorul Alb, Pleșa-Solonețul Nou și vom încerca să profităm la maximum de temperaturi care permit efectuarea de lucrări”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ