Share

În cursul zilei de ieri, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost la turnul panoramic care va fi deschis în partea superioară a pârtiei Șoimul din Gura Humorului unde a fost foarte încântat de priveliște.

„Nu se poate mai frumos de atât. Suntem la mine acasă, la Gura Humorului, suntem pe Obcina Voronețului, într-un turn panoramă cum nu am mai văzut în România. Este o investiție pe fonduri europene făcută de primăria Gura Humorului și vreau să-i felicit pe humoreni, pe primarul Marius Ursaciuc, pentru că în felul acesta putem să vedem jumătate din Bucovină.  Aici vor fi instalate niște lunete.

Se vede o priveliște superbă spre Suceava

Suntem sus la pârtia de schi unde s-a găsit o utilitate și pentru timp de vară pentru această pârtie. Este ceva fantastic pentru cei care vor vizita Bucovina, Gura Humorului, județul Suceava.”, a declarat Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a mai declarat că există și toalete de tip european. Se mai pregătesc niște terase pentru turiști și un sector pentru fitness.

„Suntem la 30 de metri de poarta superioară a pârtiilor Șoimu 1 și 2. O investiție care peste 3 săptămâni va fi finalizată. Puteți ajunge aici cu telescaunul sau pe 2 trasee ușoare în care ați putea îmbina utilul cu plăcutul, pe drum spre acest loc puteți admira și Piatra Pinului, o rezervație paleontologică și Piatra Șoimului, o formațiune muntoasă în mijlocul pădurii.

Ne pregătim să consolidăm poziția pe care am câștigat-o timp de 16 ani în turismul din Bucovina 

Ne pregătim de oaspeți chiar dacă întreg orașul este un șantier și cred că o să vă mai putem arăta o mulțime de alte lucruri. Jos, copii se pot bucura de un parc de joacă specific sporturilor de munte.”, a declarat  Marius Ursaciuc

 

Citeste si   La SUCEAVA se va înființa CENTRUL NAȚIONAL OLIMPIC de PREGĂTIRE a juniorilor de HANDBAL MASCULIN în colaborare cu USV

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ