Share

Ieri 27.08.2020 (n.r.) în ședința de Consiliu Județean, s-a aprobat proiectul propus de președintele Gheorghe Flutur privind asumarea de către Consiliul Județean Suceava a construirii din fonduri europene a centurilor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, aferente Autostrăzii Nordului (Suceava-Bistrița-Dej-Baia Mare-Satu Mare), precum și a centurilor municipiilor Suceava și Fălticeni.

Citeste si   GCS: 488 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 112,300 de lei, în ultimele 24 de ore

Hotărârea deliberativului județean prevede împuternicirea președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, de a face toate demersurile la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 101/2020, pentru înființarea de către Consiliul Județean Suceava a unui organism UIP care să gestioneze construirea centurilor din fonduri europene.

Citeste si   Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: Va fi restaurată pictura exterioară de la Mănăstirea Suceviţa

Procedurile încep săptămâna viitoare când președintele Gheorghe Flutur se va deplasa la ministerele amintite

„Aceste centuri au o valoare deosebită pentru fluidizarea traficului și pentru dezvoltarea județului Suceava. Mulțumesc consilierilor județeni pentru votul acordat. Intrăm, practic, într-o nouă etapă de dezvoltare a Sucevei, a Bucovinei.”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ