Share

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost prezent la Humoreni, comuna Comănești pentru inaugurarea școlii, recent modernizată pe Programul Național de Dezvoltare Locală.

Gheorghe Flutur a declarat că este un lucru extraordinar faptul că grupurile sanitare sunt în clădire cu încălzire și apă curentă având în vedere că în școală învață circa 200 de elevi.

„Primul lucru pe care l-am făcut am vrut să văd cum sunt grupurile sanitare. În primul rând că sunt în clădire este un lucru extraordinar”

„Suntem la școala generală de la Humoreni, comuna Comănești în județul Suceava, o școală care este recent modernizată pe Programul Național de Dezvoltare Locală.

Primul lucru pe care l-am făcut am vrut să văd cum sunt grupurile sanitare. În primul rând că sunt în clădire este un lucru extraordinar, cu încălzire, cu apă curentă, civilizate și spațioase. În această școală învață circa 200 de copii. La inițiativa primarului de la Comănești, a dotat această școală cu laptopuri și calculatoare unde arată foarte modern și sunt convins că este un pas uriaș spre modernizare, transparență și spre școala viitorului. Îl felicit pe primar și din alte perspective. Meseria de bază este profesor și de câteva mandate este și primar și asta înseamnă să cunoști nevoile breslei tale, să cunoști ce este nevoie într-o școală și acum în ajun de deschidere a anului școlar aici în comuna Comănești, 2 școli se inaugurează.”

Președintele a mai declarat că au fost eforturi mari făcute de primărie, iar  Consiliul Județean a sprijinit cu cofinanțare și totodată se bucură că școala din Comănești și cele din județul Suceava vor începe în condiții normale și de securitate.

 


Share
Citeste si   VIDEO I Ion LUNGU a anunțat că primăria pregătește un proiect pe fonduri europene pentru ACHIZIȚIA a 15.000 de TABLETE pentru UNITĂȚILE ȘCOLARE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ