fbpx
sâmbătă, septembrie 19, 2020
Gheorghe FLUTUR: „”Sper să audă și domnul Ioan STAN de la PSD...
gheorghe-flutur:-„”sper-sa-auda-si-domnul-ioan-stan-de-la-psd-suceava,-care-de-un-timp-se-ocupa-de-trimis-comunicate-de-presa-prin-care-critica-realizarile-consiliului-judetean-suceava”

Gheorghe FLUTUR: „”Sper să audă și domnul Ioan STAN de la PSD Suceava, care de un timp se ocupă de trimis comunicate de presă prin care CRITICĂ realizările Consiliului Județean Suceava”

0
Share

O inițiativă care înseamnă asumare de răspundere de către Consiliul Județean Suceava este proiectul semnat de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, prin care sunt inițiate demersurile de implementare a proiectelor de infrastructură de transport rutier de natura variantelor ocolitoare, cu finanțare din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Astfel, Consiliul Județean Suceava își va asuma să coordoneze aceste proiecte.

Este vorba despre realizarea centurilor de la Suceava și Fălticeni, apoi cele de la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei aferente autostrăzii A7 (Siret-Suceava-Pașcani-București) și Autostrăzii Nordului (Suceava-Bistrița-Dej-Baia Mare-Satu Mare).

Săptămâna viitoare o echipă condusă de vicepreședintele Viorel Seredenciuc se va deplasa la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru a depune aceste documente.

Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 101/2020  publicată în Monitorul Oficial Partea I nr. 559 din 26 iunie 2020, au fost adoptate măsuri pentru implementarea proiectelor cu finanțare din fonduri europene în vederea evitării riscului de dezangajare pentru perioada de programare 2014-2020.

Autoritățile publice locale interesate în dezvoltarea proiectelor de infrastructură rutieră pot depune la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor propuneri de proiecte de infrastructură rutieră cu urmărirea pașilor prevăzuți în Ghidul pentru  aplicarea prevederilor OUG nr. 101/2020 și OUG nr.88/2020 elaborat de Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Este o inițiativă foarte importantă pentru dezvoltarea județului Suceava

„Sper să audă și domnul Ioan Stan de la PSD Suceava, care de un timp se ocupă de trimis comunicate de presă prin care critică realizările Consiliului Județean Suceava. Trimite comunicate de presă. Ce altceva ar putea să mai facă? Se vede că a pierdut partidul din mână. În ultima perioadă – lansarea candidaților PSD fiind cel mai bun exemplu – face ce face și „trage în jos” candidații propriului partid. Este mereu, greu de înțeles, împotriva proiectelor de dezvoltare a județului. Posibil că se trezește de dimineață cu o invidie dacă vede că se fac lucruri bune în județ.

Sunt convins că electoratul sucevean îi va spune în această toamnă ce ar fi mai bine să facă, pentru mai mult timp de aici în colo.”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

 

 


Share
Citeste si   Suceava: Creştere a cazurilor în focarul COVID-19 de la Spitalul de Psihiatrie Siret; 37 pacienţi şi 4 angajaţi infectaţi
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ