Share

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri, 4 septembrie, la Stulpicani, la recepția lucrărilor de la stația de clorinare și de la stația de pompare a apei din comună.

M-am obișnuit să vin la Stulpicani, am început săptămâna cu dumneavoastră la Negrileasă. Am venit cu drag azi aici, am fost și pe șantierul de la Codrii Seculari Slătioara să vedem cum stăm cu drumurile. Am venit și să văd ce a făcut primarul aici și a făcut un lucru bun. A făcut mai multe lucruri bune. Pe Vasile Zamcu n-am cum să nu-l felicit pentru asta. Noi nu ne-am cunoscut de mult și eram în tabere diferite. E un om de care are nevoie Stulpicaniul.
Un primar nu trebuie să fie comod, trebuie să se lupte, să fie om harnic și implicat.
Am venit lângă Vasile Zamcu și vreau să-l ajut și cred că l-am ajutat cât nu v-ați așteptat dumneavoastră, cei din Stulpcani, să modernizăm noi drumurile atât de repede de aici. Cineva mi-a zis că m-a criticat acu câțiva ani pentru acest drum, dar acum m-a iertat. Nu toate le putem face deodată, dar să știți că m-ați avut prieten dintotdeauna. Și cei mai mari dușmani ai mei trebuie să recunoască asta.

„Un pas uriaș spre civilizație îl reprezintă apa și canalizarea, dar este nevoie și de locuri de muncă”

 

Citeste si   (P) Ioan STAN (PSD): ”Flutur s-a grăbit să-și facă campanie ELECTORALĂ folosindu-se de munca și SACRIFICIUL altora, în interes propriu”

Președintele a mai declarat că obligația Consiliului Județean este să facă locuri de muncă pentru cetățeni. De aceea s-a început cu drumurile și marile investiții pentru Bucovina sunt pregătite. Luni se va semna pentru Autostrada Siret-Suceava-București, pe patru benzi, pentru a lega Suceava de capitala României.

„Dăm drumul și la centurile ocolitoare care să scoată traficul greu din Gura Humorului, din Câmpulung Moldovenesc și din Vatra Dornei. Cineva mi-a reproșat că am scris pe poarta de intrare în județ ”Hai în Bucovina!”, a venit și a rămas blocat în trafic. Am scris asta pentru că am invitat turiștii să vină.

Cred că această zonă va fi una dintre cele mai frumoase zone turistice ale României, după ce deschidem drumul până la Câmpulung Moldovenesc. Și asta o vom face, dacă ne ajută Dumnezeu, anul viitor. Asta pentru aici e o porțiune abandonată de 30 de ani, nimeni nu a făcut nimic.
Vă dau un sfat muntenilor: nu vă grăbiți să vă vindeți pământul. Când se va afla că vă deschidem aceste trasee, samsarii vor veni și vor cumpăra terenuri. Dintotdeauna s-a întâmplat așa. Mai așteptați dacă vreți să le vindeți, pentru a le vinde mai scump.”, a mai declarat Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ