Share

În cursul zilei de astăzi, Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a fost prezent la sensul giratoriu construit pe drumul județean la intersecția dintre Arbore, Cajvana și Botoșana.

Președintele a subliniat faptul că este nevoie de aceste sensuri giratorii pentru a spori siguranța în trafic a cetățenilor pe drumurile județene.

Citeste si   (P) Drumul județean de la PĂTRĂUȚI va fi MODERNIZAT! Gheorghe FLUTUR: „Intenția noastră este să legăm PĂTRĂUȚIUL de MITOCUL DRAGOMIRNEI”

„Este nevoie de acest tip de sensuri giratorii pentru a spori siguranța în trafic”

„Suntem pe drumul județean care are sens giratoriu construit și cred că este primul sens giratoriu pe un drum județean intersecția dintre Arbore, Cajvana și Botoșana. Este nevoie de acest tip de sensuri giratorii pentru a spori siguranța în trafic.

Consiliul Județean Suceava, Drumurile Județene au în proiect și alte sensuri giratorii, la Frătăuții Vechi, Gălănești, Frătăuții Noi și vom continua și alte zone pentru a spori siguranța în trafic a cetățenilor pe drumurile județene.”, a declarat Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur .


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ