Share

Gheorghe NICHITA va deveni consilierul Președintelui Consiliului Judeţean Iaşi

 

Este foarte interesant modul în care ieșenii vor interpreta REVENIREA fostului primar Gheorghe NICHITA în administrația publică locală. De această interpretare va depinde însăși evoluția PSD-ului la Iași.

Firește că această mutare politico-administrativă locală nu poate trece neobservată nici la București.  Poate că ea s-a realizat într-un acord prealabil cu Bucureștiul.

Cert este faptul că, într-un fel sau altul, lui Nichita i se deschid acum noi posibilități. De departe, cea mai importantă dintre toate este aceea a REABILITĂRII PROFESIONALE.

Pe cine interesează aspectele persoanale din viața fostului edil? Pe nimeni.

În schimb, sub aspect profesional, discuția este cu totul alta.

Nichita este o persoană ce a atins vârsta maturității politice sub toate aspectele. Viața, fără voia lui, i-a servit lecții dintre cele mai dureroase. Trădarea, venită din partea apropiaților, a fost poate cea mai DURĂ dintre toate

Privarea de libertate, l-a marcat pe fostul primar al Iașului, în egală măsură, la fel de mult. Cu toate acestea, cumva, Nichita a devenit o persoană puternică. Unii dintre foștii săi colaboratori consideră că nu era. Era temător. Îi lipsea îndrăzneala. Sub acest aspect, ceea ce a trăit din 2014 până astăzi, l-a schimbat fundamental. L-a întărit și l-a făcut un mult mai bun cunoscător al firii umane.

Gheorghe Nichita„Acum vreo două săptămâni, Maricel Popa m-a întrebat dacă de principiu mă interesează un post de consilier şi am răspuns că da. Proiectul SMID merge greu şi este mult de recuperat la el, dar consider că pot să-l aduc la zi. Voi fi consilierul preşedintelui CJ şi sper într-o relaţie de colaborare onestă. Important este să fie un respect reciproc. Am înţeles că nu este uşor să colaborezi cu Popa. Prima mea grijă va fi însă să-mi spun ferm părerea, pentru că asta trebuie să facă un consilier. Dacă mă ascultă, bine. Dacă nu, văd ce mai fac. Nu e obligatoriu să rămân“, a declarat Nichita.


CITEȘTE ȘI …

Partidul Romania Unita a ratat Parlamentul. La Iasi, Nichita a luat 2,95%!


Sub aspect strict profesional, meritele și cunoștințele lui NICHITA nu pot fi contestate

Din acest punct de vedere, mutarea lui Maricel POPA este una câștigătoare. Actualul Președinte al Consiliului Județean Iași și-a asigurat un sprijin considerabil în efortul de atingere a obiectivelor axate pe câștigarea și implementarea proiectelor pentru județul Iași.

Pe cale de consecință, ieșenii se pot aștepta la îndeplinirea obiectivelor asumate de PSD pentru Consiliul Județean Iași în perioada campaniei electorale din 2016.

Dar, viața a demonstrat că lucrurile pot evolua în orice direcție. Așa încât, orice este posibil. Inclusiv ca domnul Nichita să repete greșelile săvârșite în trecut!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ