Share

Surse din PSD Iasi, au declarat că PRU şi candidatura lui Gheorghe Nichita au fost măsurate la nivelul judeţului Iaşi pe parcursul săptămânii trecute.  

“După ultimele măsurători se pare că Nichita a revenit la scorul lui politic de la începutul anilor 2000. Nichita a mai candidat din afara PSD. A luat 2, 3%. Asta e valoarea lui dacă nu are Partidul Social Democrat în spate. E foarte trist pentru el. Şi e păcat să vezi o carieră şi o muncă de-o viaţă cum se duce pe apa Sâmbetei. Dar asta-i viaţa.”, a precizat în cadrul unei discuţii informale un membru din BPJ-ul organizaţiei PSD Iaşi.

Citeste si   Ludovic Orban cere mobilizare generală. Șefii DSP și Colegiul Ministerului Sănătății, chemați la apel

Eforturile din această perioadă ale candidatului-preşedinte PRU, Gh. Nichita par să confirme situaţia dificilă a acestei formaţiuni politice.

Nichita a apărut la câteva televiziuni centrale pe parcursul săptămânii trecute. Televiziuni la care costul unei singure apariţii în context electoral depăşeşte 10.000 euro.

Materialele de campanie ale candidatului PRU Nichita sunt extrem de bine realizate. Cu o grafică impecabilă, o rezoluţie foarte bună, editate la o firmă de top din Iaşi indică un buget generos inclusiv din această perspectivă.

Prin urmare domnul Nichita îşi doreşte foarte mult deputăţia. Probabil o consideră o scăpare în raport cu situaţia juridică extrem de dificilă în care se află. Din păcate însă realităţile par să îi fie potrivnice.

Citeste si   100% TU DECIZI! Robert Negoiță, primarul cu titlul "șmecherie în pandemie". Primul, în 2016, pe lista rău-platnicilor

Un mesaj politic redundant şi plin de contradicţii! 

Prezent în cadrul unei emisiuni electorale la Tele M, dl Nichita a ales să se adreseze “poporului PSD”.

Mesajul politic a fost însă unul ambiguu.

rsz_nichita_la_tele_m

“Fac apel la poporul PSD la Iaşi. Să înţeleagă că dacă vor guvern PSD, trebuie să voteze şi cu PRU. Noi îl vrem pe Victor Ponta prim-ministru. Noi vrem să mergem cu un guvern PSD al României, cu PRU şi ALDE … eu cer poporului PSD din Iaşi să mă voteze pe mine la Camera Deputaţilor. Şi să voteze PRU. Dacă în casă sunt 4 PSD-işti, doi să dea votul la PSD şi doi să dea votul la PRU. Şi în felul acesta ajungem în Parlament.”, Gheorghe Nichita, candidat PRU pentru Camera Deputaţilor.

Citeste si   Organizația PSD Neamț a pierdut un senator

Prin urmare dl Nichita le propune votanţilor PSD să înjumătăţească voturile PSD … tocmai în favoarea PSD!

Este foarte greu de urmărit logica dl Nichita, nemaivorbind că este imposibil de înţeles. Probabil pentru dumnealui, evenimentele pe care le-a trăit în ultimii ani au produs efecte mai mari decât s-ar putea crede la prima vedere.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ