Share

Cine crede că un urmărit internațional conduce neatent la ora 4 dimineață, cu un pașaport expirat în buzunar și cu o naționalitate trecută în pașaport a cărui limbă nu o cunoaște să ridice mâna sus!

Ghita era filat de Poliția Română cel puțin din luna februarie

Agenții speciali deplasați la Belgrad îl urmăreau și monitorizau tot ce făcea.

În lumina acestor dezvăluiri, reiese că arestarea lui a fost chiar un fapt nedorit de anchetatorii români; aceștia doreau să afle care sunt complicii lui la fuga din România și abia apoi să-l rețină.

Conform unor surse din anchetă, Ghita a fost oprit în trafic de agenții sârbi pentru că acesta conducea neatent la ora patru dimineața, informează libertatea.ro.

În momentul când a început să vorbească în engleză, deși limba slovenă este foarte apropiată de sârbă, agenții au devenit suspicioși și i-au cerut actele. Atunci au descoperit pașaportul expirat.


CITEȘTE ȘI …

Sebastian GHIȚĂ și-a schimbat înfățișarea. Extrădarea din SERBIA în România extrem de dificilă. Singura convenție româno-sârbă de acest gen datează din 1957


Între timp, agenții Poliției Române care îl supravegheau au anunțat autoritățile sârbe de identitatea cetățeanului sloven.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ