gianna,-fata-de-13-ani-a-lui-kobe-bryant,-a-murit-alaturi-de-tatal-ei

Potrivit mirror.co.uk, aceștia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea orașului Thousand Oaks, Los Angeles.

Presa internațională notează că soția acestuia, Vanessa, nu se afla la bordul aeronavei. Acesta și celelalte trei fiice ale lor, Natalia, Bianca și nou-născura Capri (iunie 2019) nu au fost implicate în accident.

Tragedia din orașul Calabasas din California, Statele Unite ale Americii, în care și-au pierdut viața legendarul baschetbalist Kobe Bryant (41 de ani), fiica acestuia Gianna Maria (13 ani) și alte trei persoane a avut loc duminică, 26 ianuarie, la ora 10:00 (n.red. – ora locală).

Elicopterul ar fi luat foc în aer și s-ar fi prăbușit, iar poliția LA a declarat că nicio persoană de la bordul aeronavei nu a supraviețuit.

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet la 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz. Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA.

LĂSAȚI UN MESAJ