Gigi Becali a mers in comunele inundate din Galati sa ajute oamenii sa isi repare casele

0
Share

Gigi Becali a mers luni în comunele inundate din Galați, Becali spus că vrea să vină în sprijinul celor care au rămas fără casa in urma inundatiilor. Becali a donat mâncare pentru 2000 de persoane și a adus, cu ajutorul unui camion, materiale de construcție pentru ca oamenii din trei localități grav afectate de inundații să iși poată repara casele.

Citeste si   11 școli din IAȘI și-au SUSPENDAT orele FIZICE după ce mai multe CADRE didactice și ELEVI au fost infectați cu SARS-COV-2

Finanțatorul echipei de fotbal Steaua a ajuns în această dimineață în Slobozia Conachi, unde nu mai puțin de 200 de case au fost afectate din cauza inundațiilor care au lovit zona săptămâna trecută.

Gigi Becali a adus ajutoare pentru sinistrați

Gigi Becali a adus mâncare, pături și materiale de construcție pentru oamenii aflați în impas. Latifundiarul din Pipera le-a promis oamenilor că-i ajută să-și refacă casele care au fost afectate de furia apelor.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Becali nu este la prima actiune de acest gen in 2013 el a construit mai multe case pentru satenii din Slobozia Conachi. Pentru fapta sa, Gigi Becali a primit titlul de cetățean de onoare al comunei.

Becali a spus că va merge și în localitățile Cuza Vodă și Pechea, unde peste 250 de case au fost distruse de ape.

Citeste si   EXOZIȚIA anuală ”Flori de toamnă” din cadrul Grădinei Botanice IAȘI și-a deschis PORȚILE pentru VIZITATORI


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ