Gigi Becali, răspuns pentru Iohannis: “Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul ăsta, du-te la minoritatea ta!”

0
Share

Klaus Iohannis a îndemnat, miercuri, într-o conferință de presă la “toleranță și acceptarea celuilalt” când a fost îndreptat legat de cererea unui pastor ca președintele să se implice pentru a duce la îndeplinire dorința Coaliției pentru Familie privind schimbarea articolui din Constituție care reglemenetează căsătoriile, în așa măsură încât să prevadă clar că acestea se întocmesc între un bărbat și o femeie.

“Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios sau a solicitarilior ultimative” a fost declarația șefului statului care a atras nemulțumirea lui Gigi Becali.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Talk B1 moderată de Irina Petraru, omul de afaceri l-a atacat dur pe președinte pentru că nu se implică și pentru că face parte dintr-o minoritate religioasă.

Citeste si   „Culisele statului paralel” | Dezvăluiri despre dosarul GIGA TV. Intervențiile fostei șefe a CNA, Laura Georgescu

“El nu sprijină. Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la 3 milioane de români și care s-a cerut la Curtea Constituțională dacă este constituțional sau nu ca să trecem în Constituție ce înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie” a afirmat finanțatorul Stelei.

“Noi acum îl băgăm în seama pe Iohannis să vedem ce părere are. Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1 % din România, iar noi suntem 90% noi nu îl intrebăm pe el ce facem noi în țara noastră” a continuat Becali.

Citeste si   Vizită fulger a președintelui Iohannis la Call Center-ul DSP București

“Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică, mare păcat, ce contează ce spune Iohannis că cei ca el oricum nu se mântuiesc. Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii” a mai afirmat omul de afaceri.

“Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia și legile noastre? Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!”

Citeste si   Gabriela Firea: PSD exclude dialogul doar cu PNL

Gigi Becali a mai afirmat că el a susținut financiar Coaliția pentu Familie cu aproximativ 40.000 de euro pentru că este treaba societății civile de a se implica “în cele lumești” și nu a Bisericii Ortodoxe care se ocupă de cele “cerești.

Gigi Becali, răspuns pentru Iohannis “Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul ăsta, du-te la minoritatea ta!”

pSursa: B1


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ