Share

Coregraful Gigi Căciuleanu, care încântă de fiecare dată publicul cu spectacolele sale de teatru coregrafic prin frumusețea mișcărilor de dans și lirismul muzical, va fi prezent la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași.

Directorul artistic al Teatrului Luceafărul din Iași, Oltița Cîntic, organizatorul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași (FIPTI), a declarat luni că maestrul Gigi Căciuleanu va participa la festival cu două dintre cele mai recente creații ale sale, foarte diferite una de cealaltă, scrie AGERPRES.RO

“Publicul va avea prilejul să urmărească în premieră în Iași Eine Kleine Naschtmusik, o coproducție Unteatru, Artproduction Foundation & Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, Kult Studio, JTI, pe texte de Gigi Căciuleanu și un fragment de scenariu original de Commedia Dell’Arte aparținând lui W.A. Mozart. În acordurile muzicii lui Mozart.Spectacolul este programat sâmbătă, 7 octombrie, ora 19, la sala mare a Teatrului Luceafărul.

Într-o cu totul altă tonalitate, spectacolul #Emojiplay îmbină limbajul tri-dimensional cu vizuala lume bi-dimensională a emoticoanelor. Spectacolul poate fi vizionat luni, 9 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților. Spectacolul poate fi vizionat luni, 9 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților”, a declarat Oltița Cîntic.

Anul acesta FITPTI 2017 se va desfășura în perioada 5 — 12 octombrie, iar tema sa este “orizonturi”.

Potrivit declarațiilor directorului artistic al Teatrului Luceafărul din Iași, va fi un program amplu, foarte divers “ce va stabili noi legături culturale cu creatori din cele mai diverse colțuri ale lumii, în beneficiul publicului său tânăr, indiferent de vârstă”.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ