Share

Iohannis a retras decoraţia oferită Spitalului Judeţean din Suceava

”În temeiul prevederilor art. 94 lit. b) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, precum şi ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii, republicată, având în vedere gravele deficienţe în activitate constatate în perioada stării de urgenţă provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obţinute anterior, Preşedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.” a transmis Administraţia Prezidenţială.

Administrația Prezidențială, prin insuși Președintele României, dl Klaus Iohannis, a considerat că este oportun ca Suceava să mai primească o lovitură în aceste momente extrem de dificile. 

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

iohannis,-mesaj-important-la-grupul-de-lucru-interinstitutional:-”sa-nu-minimalizam-impactul-acestei-crize”

Președintele țării nu a găsit de cuviință să își aducă contribuția de la înălțimea funcției pe care o ocupă pentru a spijini prin măsuri active limitarea situației extreme cu care se confruntă Suceava, nu a găsit nici măcăr un cuvânt bun, de încurajare pentru toți cei care rezistă cu puținele resurse aflate la dispoziție în întregul județ.

Citeste si   (P) Vasile TOMA: ”AUTOSTRADA FEROVIARĂ IAȘI-ORADEA, calea libertății de dezvoltare a Iașiului și a Moldovei”

Iohannis lăuda spitalul în octombrie 2019, moment în care a participat la inaugurarea ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului din Suceava.

Klaus Iohannis, a semnat ieri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decoraţiei conferite Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

O fi fost o glumă proastă!?! Să sperăm că da!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ