Share

Având în vedere avertizarea meteorologică cod galben pentru județul Iași, valabilă până marți, 10 iulie, la ora 21, Președntele Consiliului Judetean Iași, Maricel Popa, a participat ieri la videoconferința convocată de ministrul afacerilor interne, Carmen Dan.

La ședința CJSU Iași a fost prezent și șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Dan Iamandi. În cadrul întrunirii au fost stabilite măsurile ce trebuie luate în aceste zile și planurile de intervenție, în cazul în care va fi nevoie.

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

”Vom monitoriza în permanență râurile care prezintă risc de inundații, iar primăriile și locuitorii din județ sunt sfătuiți să curețe șanțurile și rigolele pentru a asigura scurgerea apelor pluviale.

În județul Iași sunt așteptate ploi torențiale, vijelii, căderi de grindină și se estimează că precipitațiile vor ajunge la 25 de litri pe metru pătrat, iar în unele zone chiar la 40-50 de litri pe metru pătrat.

Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”

Ploile de luna trecută au afectat 24 de locuințe, 6 anexe, 17 kilometri de drumuri județene, 60 de kilometri de drumuri comunale și 18 poduri. Raportul final cu pagubele înregistrate în județul Iași va fi transmis autorităților centrale, în zilele următoare.” a declarat Maricel Popa


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ