Share

Primăria orașului Vicovu de Sus se gândește la nevoile locuitorilor din localitatea Bivolaria

În localitatea Bivolaria s-a deramat proiectul de costrucție a unei grădinițe cu program prelungit care să vină în sprijinul părinților din comună.  Primarul primarul localității Vicovu de Sus, Gheorghe SCHIPOR, a declarat:

”Este un proiect prin fonduri europene, a fost scos la licitație, proiectare și executare și acum suntem la faza de proiectare. După ce primesc proiectul pot da ordin de începere a lucrărilor și să dau autorizația de construcție pentru lucrarea respectivă.

Se va construi o grădiniță cu program prelungit cu săli de clasă, săli de recreere, săli de dormit, pentru că în zona Bivolăriei sunt multe firme și oamenii au nevoie să lase copii dimineața și să îi ia seara”.

Gheorghe Schipor: ”Ne omoară procedurile de achiziții”

”După contractul de finanțare  pe care l-am semnat cu Agenția de Dezvoltare Rurală am avea termen de finalizare 24 de luni, dar avem aproape un an de când ne chinuim cu procedurile de achiziții, pe noi ne omoară procedurile, cu tot ce înseamnă licitații, se stă foarte mult la verificare și de asemenea contestațiile.

Mai avem câteva proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală care sunt aproape de finalizare, iar pe Axa 13 suntem tot în evaluare cu drumurile și infrastuctura școlară”, a declarat primarul localității Bivolaria, Gheorghe SCHIPOR

Valoarea contractului este de 1.476.900 RON, iar proiectul este realizat de către firma CON INDUSTRY S.R.L.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.378 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 59.273 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ