Share

Două persoane au murit, iar alte 11 persoane, între care un copil, au fost rănite uşor, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţă, pe DN 15, în judeţul Harghita.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că a fost declanşat Planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise echipaje de ambulanţă din două judeţe, pentru preluarea victimelor.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

În incident au fost implicate 20 de persoane, 19 pasageri dintr-un microbuz şi şoferul. Dintre acestea, 11 persoane au fost rănite uşor, între care şi sun copil. Alte două persoane au decedat pe loc – un bărbat şi o femeie.

La spital au fost transportate 7 persoane, pentru investigaţii suplimentare. 

Cei care au refuzat transportul la spital se află la sediul primăriei din Tulghes, unde primesc hrană și ceai cald. Aceştia rămân în continuare sub supravegherea echipajelor medicale.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ