Share

Secretariatul General al Guvernului, în decembrie 2016, a efectuat cheltuieli de peste 475.000 euro pentru servicii de organizare evenimente, închirierea trenului regal, achiziţia de imprimante, servere şi pachete de licenţe software.

Conform centralizatorului de achiziţii încheiate de Secretariatul General al Guvernului în perioada 1 decembrie-31 decmebbrie 2016, conducerea SGG a cheltuit peste 2,1 milioane lei pentru diverse servicii şi achiziţii. Cu cea mai mare sumă din cei peste 2,1 milioane lei s-a cheltuit pe achiziţia de imprimante, servere şi pachete software.
Puţin peste 1,8 milioane lei a costat SGG-ul achiziţia şi furnizare imprimante, servere şi pachete Software. Pe lângă aceste produse IT, în decembrie 2016, oficialii SGG au cheltuit încă aproximativ 210.000 lei pentru a închiria trenul regal de la Societatea Feroviară de Turism pentru refacerea, după un secol, a călătoriei regale de către Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria de la Bucureşti la Iaşi.

La jumătatea lunii decembrie, trenul regal, a refăcut, după un secol, călătoria Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria de la Bucureşti la Iaşi, pentru a se refugia din calea armatei germane, a ajuns, vineri după-amiază, în Gara Iaşi, unde a fost întâmpinat de sute de persoane. Călătoria regală a fost refăcută de Principesa Margareta, moştenitoarea coroanei, şi Principele Radu.

Citeste si   Medic militar, anunț tulburător după ce a văzut plămânii unui pacient infectat cu Covid-19: Definiţia de caz folosită în prezent, o aiureală!

Centralizator achiziţii încheiate de Secretariatul General al Guvernului în perioada 1 decembrie-31 decmebbrie 2016

-Contract servicii Servicii de organizare târguri, expoziţii Expoziţie interetnică de artă. conteponrană Best Events&Coference 28.164 lei.

-Contract servicii Servicii organizare evenimente pe Cluj Trima Events SRL 9.970 lei.

-Contract servicii Servicii organizare evenimente Tradiţii de iarnă ale minorităţilor naţionale Trima Events 8.450 lei.

Citeste si   FOCAR de coronavirus la o creșă din București! Mai mulți angajați, confirmați cu COVID-19

-Servicii cazare, masă şi închiriere sală Baron Service 8.700 lei.

-Achiziţia unui bilet de avion Bucureşti-Paris-Bucureşti TAROM 1.392 lei.

-Realizarea unui program de transport cu trenul regal a 5 vagoane Societatea Feroviară de Turism 89.280 lei.

-Realizarea unui program de transport cu trenul special proiect Iaşi – capitala renaşterii naţionale ocietatea Feroviară de Turism 119.461 lei.

Citeste si   FINANȚĂRI totale de 1,5 milioane EURO, pentru STARTUP-urile inovatoare în domeniul SĂNĂTĂȚII

-Servicii cazare, masă şi închiriere sală Fenyo „Valorificarea culturii şi tradiţiile minorităţilor naţionale din turism” 16.000 lei.

-Achiziţie şi furnizare imprimante Dataware Consulting 646.644 lei.

-Achiziţie şi livrare servere Stas Computer 667.309 lei.

-Pachete licenţe software Dataware Consulting 546.000 lei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ