Parlamentarii PSD au anunțat că vor vota, împreună cu Pro România, ALDE şi UDMR înfiinţarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru “Operaţiunea Sparanghelul, singura cale de a afla adevărul despre această acţiune” și înfiinţarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului privind achiziţiile publice pentru combaterea pandemiei pe timpul stării de urgenţă.

„Din păcate răspunsurile miniştrilor au evitat fondul întrebărilor, senatorii neprimind informaţii importante concrete legate de organizarea operaţiunii, implicarea statului în negocieri, sprijinul acordat cetăţenilor români aflaţi în situaţii financiare şi de sănătate precare în ţările de destinaţie.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

Partidul Social Democrat, împreună cu ProRomania, ALDE şi UDMR vor vota înfiinţarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru Operaţiunea Sparanghelul, singura cale de a afla adevărul despre această acţiune”, arată PSD într-un comunicat de presă.

Anunțul PSD vine după audierea de luni a ministrilor de Muncii și de Externe, Violeta Alexandru şi Bogdan Aurescu, au fost audiaţi, luni, în Parlament în legătură cu situaţia muncitorilor români din străinătate.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

„Astăzi a avut loc audierea miniștrilor Alexandru și Aurescu pe tema exportului de muncitori români în Germania și alte țări din vestul Europei.

Din păcate răspunsurile miniștrilor au evitat fondul întrebărilor, senatorii neprimind informații importante concrete legate de organizarea operațiunii, implicarea statului în negocieri, sprijinul acordat cetățenilor români aflați în situații financiare și de sănătate precare în țările de destinație”, mai spun social-democrații.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ