Share

Guvernul va direcționa mai multe fonduri către județul Teleroman, astfel încât să se poată dezvolta din punct de vedere economic. 

Ludovic Orban a vizitat prima dată Grădinița din Drăgănești Vlașca. ”Am ţinut să fiu prezent la inaugurarea acestei investiţii, care este finanţată din Programul Naţional de Dezvoltare Locală, să văd cum arată investiţia şi să văd cum sunt măsurile de protecţie sanitară, de asigurare a distanţei fizice. Este o grădiniţă extrem de bine gândită, cu circuite bine gândite, cu clase care asigură distanţarea şi sunt convins că toţi copiii care vor veni aici, la grădiniţă, se vor juca, se vor bucura de serviciile acestei grădiniţe, în siguranţă”, a declarat premierul.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Tot ce trebuie să știi despre votul de duminică - măsuri de siguranță, candidați și buletine de vot

Vizita prim-ministrului în județul Teleorman a continuat la Turnu Măgurele, în port.

”Este prima vizită aici a unui prim-ministru, după Revoluție. Sunt zeci de ani de când un premier nu a mai ajuns la Turnu Măgurele. Asta înseamnă că domnul prim-ministru acordă o importanță deosebită tuturor zonelor. A avut ocazia să vadă ce este în Turnu Măgurele, un dezastru, toate lucrările sunt întârziate, sunt de proastă calitate și acest lucru trebuie să se schimbe”, a declarat Claudiu Crăcea, candidatul PNL la Primăria Turnu Măgurele.

Citeste si   Nicușor Dan, un nou atac la Gabriela Firea: În vizor, achizițiile "la prețuri nejustificat de mari" pentru medici

”Prezența mea aici arată că Teleormanul este pe harta României pentru noi, Partidul Național Liberal. Pentru noi, teleormănenii nu sunt vinovați că au avut ca reprezentanți pe scena politică oameni neimplicați. Susținem Teleormanul.

Susținem reprezentanții noștri. Este bine pentru Teleorman să facă o schimbare, să nu mai rămână la butoane Partidul Social Democrat, care a ținut în sărăcie de zeci de ani acest județ, sărăcie, subdezvoltare, minciună și dependență.

Citeste si   MAE: Bogdan Aurescu va participa, luni, la reuniunea miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Aveți încredere că suntem alături de oamenii care vor sa facă ceva, vor să construiască. Urmăriți programele guvernamentale, avem o mulțime de granturi menite să susțină firmele românești”, a spus premierul Orban, la Teleorman, acolo unde a participat la prezentarea proiectului de amenajare a portului turistic și de agrement de la Turnu Măgurele.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ