Share

Simona Halep, numărul 1 în tenisul mondial feminin, nu va avea antrenor în primele 3 sau 4 luni din acest an

Dezvăluirea a fost făcută de sportiva româncă într-un interviu pentru WTA Insider.

Simona Halep începe anul fără antrenor și a dezvăluit că situația va fi la fel pentru o bună perioadă din 2019. “Situaţia este astfel pentru următoarele trei-patru luni, nu vreau să iau antrenor. Nu mă gândesc la asta. Las lucrurile să meargă de la sine şi voi vedea cum este, cumva, singură”, a spus Halep.

”Viaţa mea nu este doar tenisul acum”

Românca  susține că, pentru moment, altele sunt obiectivele prioritare. “Vreau doar să mă liniştesc. Am avut suficientă presiune în aceşti ani. Acum simt că nu vreau să mă leg de nimeni, pentru că atunci când ai antrenor trebuie să-I fi dedicat acelei persoane şi să faci totul pentru antrenor şi pentru echipă.

Am nevoie să fiu liniştită câteva luni, câteva săptămâni, pentru că anul trecut a fost unul greu. Mă simt mai bine dacă rămân aşa. Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar mi-am asumat riscul. Viaţa mea nu este doar tenisul acum. Încerc să mă bucur de mai mult. Încerc să fiu fericită. Am fost mereu, dar acum mă simt mai relaxată şi mă bucur şi de alte lucruri”, a declarat românca.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ