Share

Primarul Municipiului Botosani, Catalin Mugurel Flutur, discutii cu Ambasadorul SUA in Romania, Excelenta Sa Domnul Hans Klemm

 

Diplomatul american s-a întâlnit cu primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, subprefectul Daniela Beclea, precum și cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Dorin Romeo Floareș.

Catalin Mugurel Flutur: Am avut deosebita onoare si bucurie sa il primesc astazi la Primarie pe Excelenta Sa Domnul Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. Nu foarte multe orase din tara se pot lauda cu faptul ca trei ambasadori ai SUA le-au vizitat orasul.

Discuțiile dintre Hans Klemm și autoritățile locale au loc în sala de ședințe a Primăriei municipiului Botoșani, fără participarea ziariștilor.

Citeste si   VIDEO | Cosmin ANDREI, candidatul PSD la Primăria Botoșani: “Am votat pentru mai bine!”

În cursul dimineții de miercuri, ambasadorul american a vizitat Mănăstirea Agafton, iar marți seară a avut o întrevedere cu reprezentanții unei companii private.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ