Share

Primarul PSD de Galati, Ionut Pucheanu, a primit astăzi vizita ambasadorului SUA la București. 

Am avut deosebita plăcere ca astăzi să îl întâlnesc pe Excelența Sa dl. Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite la București.

Această vizită are un caracter economic și am avut prilejul să prezint Excelenței Sale oportunitățile pe care le pot descoperi în orașul nostru potențialii investitori.

Am efectuat împreună o vizită la unul dintre cei mai importanți agenți economici, Șantierul Naval Damen Galați.

Am profitat de această ocazie pentru a sublinia facilitățile pe care le putem acorda celor care vin să își dezvolte afacerile la Galați.

Această vizită cred că reprezintă un semnal pozitiv atât pentru mediul de afaceri local dar și pentru noi, cei care reprezentăm administrația publică locală, pentru că scopul comun este să repunem Galațiul pe harta orașelor dezvoltate din țara noastră.


Share
Citeste si   Cristian Gheorghe (IGPR): Hoţii de bancomate prinşi în flagrant reuşeau să dispară în patru minute de la locul faptei
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ