Share

Vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Olteanu, a participat la Aeroportul Iași, la evenimentul de lansare a hãrții clãdirilor de birouri din Iași.

#PINMapIasi este o hartă tipărită a clădirilor moderne de birouri și a inițiativelor relevante pentru industria de IT & Outsourcing.

Inițiatorii proiectului sunt Dan Zaharia (senior consultant Extind), Adrian Mironescu (brand consultant Wiron) și George Turcanasu (lector dr. Facultatea de Geografie din cadrul Universității Al.I.Cuza din Iași).

#PINMapIasi conține clădiri de birouri, săli de conferințe, aeroport, start-up hubs, școli și grădinițe, agenții de turism corporate, centre de limbi străine, parcuri logistice și industriale, stații de încărcare pentru autovehicule electrice, precum și localizări și prezentări ale unor viitoare proiecte de clădiri verzi.

Citeste si   VIDEO l Cea mai bogată comună din ROMÂNIA nu se dezminte! Primarul Dan NIȚĂ asigură dezvoltarea accelerată a localității MIROSLAVA și în anii următori

În plus, harta conține infografice și statistici care contează pentru comunitatea de afaceri.
Harta #PINMapIasi va fi distribuită la principalele clădiri de birouri din Iaşi, în hoteluri de prestigiu, în spaţii de co-working, la agenţii de turism corporate, în cadrul unor conferinţe de specialitate pentru industria IT&Outsourcing, alături de revista #PINmagazine, la Universitatea „Al.I.Cuza” şi Universitatea Tehnică „Gh.Asachi”, la Aeroportul Iaşi, la Consiliul Judeţean Iaşi, Primăria Iaşi şi Euronest ICT Clustert.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ