ideall.ro

Workshop despre inovațiile din domeniul medical desfășurat la UMF Iași

Ești interesat de noi oportunități de învățare și formare? AI o idee de business în domeniul medical și nu știi cum să începi? Vrei să vezi cum au reușit alții? Care este impactul tehnologiilor în domeniul medical? Ce inițiative de suport sunt în domeniu?
Ești student, masterand, doctorand, medic rezident sau te interesează domeniul sănătății?
Healthcare Innovation and Entrepreneurship workshop este un eveniment dedicat celor direct interesți de tehnologie și medicină. Este totodată un bun prilej pentru cei care au o idee de startup în domeniul HealthTech.

Evenimentul este organizat de catre Clusterul IMAGO-MOL, în colaborare cu Fresh Blood, RubikHub – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T.Popa” din Iași, joi, 11 iulie 2019, în Aula Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa ” din Iași.

Agenda evenimentului:
– Despre inovare și antreprenoriat în sănătate, Cluster IMAGO-MOL
– Oportunități de invățare și antreprenoriat în sănătate pentru tine, Ion Gheorghe Petrovai, Fresh Blood
– Skillshare workshop by Rubik Hub, Tehnologia în domeniul medical – factori de succes pentru o colaborare de tip “win-win” cu industria și jucătorii globali pe zona de tehnologie și inovare, Ilinca Nicolae, Rubik Hub
– Start-up session pitch – sesiune demonstrativă de pitch pe idei de business în domeniul medical
– Initiațive inovatoare în sănătate – panel de discuții cu cei care contribuie și își doresc schimbarea în sănătate. Pentru a participa la eveniment, doritoii sunt invitați să completeze un formular pe care îl găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ