Peste 500.000 de microîntreprinderi şi firme mici din România., unde lucrează 1,7 milioane de salariaţi, companii cu afaceri anuale de 70-80 de miliarde de euro vor fi prezentate și discutate în cadrul evenimentului Hello Iași

Specialiștii invitați vor încerca să prezinte strategii și soluții la trei întrebări esențiale pentru mediul de business ieșean, acestea fiind cele trei teme supuse dezbaterii de la Iași.

Citeste si   Intervenție cu ELICOPTERUL în comuna ieșeană CIORTESTI! Bărbat GĂSIT în STOP CARDIORESPIRATOR

Cum facem ca mediul antreprenorial şi cultura de business din Iaşi să se dezvolte mai mult?
Cum se pot transforma ideile celor care vor să devină antreprenori, într-un business?
Cum poate creşte popularitatea produselor şi serviciilor locale pe alte pieţe?

Speakarii evenimentului sunt: Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania; Tiberiu Moisa Director General Adjunct – MidCorporate si IMM, Banca Transilvania; Anca Gheorghică;  Proprietar, Croitoria Redu; Nicoleta Hritcu Proprietar, Cuptorul Moldovencei și Ionel Pas, Proprietar, Capra Noastră.

Citeste si   Noi REGLEMENTĂRI! Cum se va face accesul IEȘENILOR la medicul de familie: "Între PROGRAMĂRI avem pauză de 15 minute pentru IGIENIZARE"

Evenimentul are loc pe 18 iunie, în intervalul 15:00-19:00, la Hotel Internaţional Iaşi.

Acest eveniment face parte din  proiectul “Afaceri de la zero”, unde sunt aduși la aceeaşi masă antreprenorii din Iaşi, pentru a găsi împreună soluţii şi idei comune pentru dezvoltarea mediul antreprenorial din oraş.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT in limita locurilor disponibile.

Citeste si   Cum se REALIZEAZĂ predarea ONLINE pentru COPIII cu DIZABILITĂȚI din județul IAȘI!
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ