Share

Grupare Specializata in TRAFIC de DROGURI de MARE RISC, destructurata

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Iaşi, efectuează 21 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracţională ce ar fi specializată, în principal, în traficul de droguri de mare risc, respectiv heroină.

Citeste si   A început ADMITEREA pentru anul universitar 2020 – 2021 la TUIASI! Peste 4.400 de locuri la LICENȚĂ sunt scoase la CONCURS

Ieri, 25 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T.-S.T. Iaşi desfăşoară 21 de percheziţii domiciliare în Iaşi şi în Bucureşti, fiind vizate a fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, 25 de persoane.

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane din Iaşi s-ar fi aprovizionat cu doze de heroină din Bucureşti, iar ulterior le-ar fi distribuit în Iaşi.

Citeste si   ROMPAK Pașcani oferă MĂȘTI angajatilor Spitalului Municipal PAȘCANI

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea/aderarea la un grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități sunt angrenați jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi.

Citeste si   Zi IMPORTANTĂ pentru fostul primar NICHITA! Pe 16 iulie va afla dacă rămâne în LIBERTATE

Share

LĂSAȚI UN MESAJ