Share

Candidaţii care fac sport dau dovadă de faptul că sunt mai disciplinaţi, iar un astfel de hobby arată şi faptul că persoana respectivă are o capacitate de concentrare mai mare, precum şi abilitatea de a depune efort pe o periodă mai lungă de timp.

Specialiştii în recrutare se uită din ce în ce mai atent la secţiunea „hobby-uri“ din CV-urile candidaţilor. Este totuşi o PASIUNE care dacă este trecută, duce la creşterea exponenţială a şanselor să fiţi angajaţi. 

„Hobby-urile pe care le regăsim în CV-uri sunt importante, pentru că transmit recrutorului informaţii cu privire la pasiunile şi interesele candidatului.

Este important să treci onest şi să treci lucruri care chiar te pasionează, pentru că astfel de aspecte vor fi chestionate în cadrul in­terviului şi poţi fi pus în situaţii neplăcute“, a afirmat Dragoş Gheban, managing partner în cadrul Catalyst Solutions, companie care activează în domeniul resurselor umane.

În opinia sa, candidaţii care fac sport dau dovadă de faptul că sunt mai disciplinaţi, iar un astfel de hobby arată şi faptul că persoana respectivă are o capacitate de concentrare mai mare, precum şi abilitatea de a depune efort pe o periodă mai lungă de timp.

Acest lucru îi ajută pe candidaţi să îşi menţină motivaţia optimă pentru o periodă îndelungată, în vederea atingerii obiectivelor, apreciază zf.ro.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ