Share

Berbec

Astrele te veghează și îți îmbunătățesc perspectiva asupra vieții și dorința de a înflori. Relația cu partenerul devine mai puternică și te ajută să te hrănești emoțional. De asemenea, ai energia necesară pentru a înfrunta eventualele neplăceri din familie, dar și pentru a recupera ce ți-a fost răpit până acum pe plan sentimental.

Citeste si   Scena pe care cânta Delia a luat FOC în timpul concertului

Nu e deloc important să primești laude de la cei din jurul tău. Ești foarte bine plasată la locul de muncă, iar câștigurile vor veni independent de asta. Traversezi o săptămână bună în care proiectele ți se deblochează. Astrele te sfătuiesc să înveți din realizările tale, la fel ca și din eșecuri. 

Citeste si   Tom Cruise vrea să construiască un "sat de lux" liber de noul coronavirus

Taur

Ai o relație amoroasă dinamică și interesantă. Sentimentele adevărate și spontante îți colorează viața și o fac să fie plină de pasiune în această săptămână. Cuplul din care faci parte îndeplinește toate condițiile pentru a trece la etapa următoare. Vezi viața în roz și ai toate motivele să o faci!

Victoriile din această săptămână ar trebui să îți aducă împlinire și o atmosferă profesională mai degajată. Rezultatele tale sunt excelente și îți rotunjesc veniturile. Fericirea crește dacă este împărtășită cu cei din jurul tău, așa că nu ezita să o faci! Citește continuarea

Citeste si   Trucul folosit de prințesa Diana ca să iasă fabulos în fotografii

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ